Participació activa de l'Institut a dos esdeveniments importants en matèria de Drets Humans

Enviat per institut el dt., 20/12/2022 - 11:34

L'Institut ha participat activament en la posada en marxa de dos esdeveniments importants en matèria de Drets Humans a Catalunya: el Fòrum Contra les Violències de Gènere, organitzat per la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere, i el Fòrum contra la Islamofòbia i tota mena de Racisme, organitzat per l'Unitat contra el Feixisme i el Racisme.

Ambós esdeveniments representen espais importants de participació i creació de sinèrgies entre les entitats dedicades a la defensa dels Drets Humans i la no-discriminació.

 

XVIII Fòrum contra les Violències de Gènere

El Fòrum contra les Violències de Gènere es va celebrar a l'espai Biblioteca Francesca Bonnemaison i va comptar amb tres dies de ponències entorn les temàtiques de la violència vicària, les noves masculinitats i el marc legal entorn a les violències masclistes.

 

6è Fòrum contra la Islamofòbia

L'Espai Jove Fontana va acollir el 6è Fòrum contra la Islamofòbia i tota mena de Racisme, amb debats que van girar entorn les deportacions, el paper dels mitjans de comunicació en la construcció d'un relat raciste i els feminismes no blancs, entre d'altres.